Ons proeflokaal hebben wij geopend uit passie en liefde voor gastvrijheid en lokale producten. We hebben beiden ervaring in deze sector en zijn na een uitstapje naar een andere sector toch weer teruggekomen in de horeca. Lotte werkt momenteel nog 4 dagen in het onderwijs naast haar werkzaamheden bij Kleine Brouwerij, Kees werkt fulltime in de zaak en voor Astronaut.

Ons team is tijdens de Corona sluiting helaas uitgedund. Een vast gezicht voor onze gasten is naast ons ook Quintain. Wanneer we weer open mogen, staan een paar geweldige (nieuwe) collega’s te trappelen om samen met ons verder te bouwen aan onze droom.

We hebben het gevoel heel dicht bij heropening te zijn en kijken daar ontzettend naar uit! Sinds onze opening op 1 februari 2020, zijn we meer gesloten dan geopend geweest. We kijken terug op een bewogen jaar en we hebben het tot dusver gered. Ontzettend veel mensen hebben ons hierbij geholpen en daar zijn we iedereen heel dankbaar voor. Familie die helpt in de zaak, vrienden die met goede ideeën aankomen, personeel dat voor niks is komen werken en goede initiatieven zoals de stadswandeling hebben hier ontzettend in geholpen! Waar we minstens zo dankvoor voor zijn is dat we tijdens de sluiting, wekelijks, dezelfde trouwe gezichten en vaste gasten bij ons in de winkel hebben gehad om iets af te halen. We willen iedereen hier ontzettend voor bedanken!

Ons verhaal vertellen we je graag verder in onze zaak! Tot snel op ons terras of in ons proeflokaal, Kees en Lotte.